logo

Matcha te

 • En grøn te, med ekstra kraft!

  Algaelife´s Matcha Te kommer fra det nordlige Kina, hvor teplanterne før høsten bliver overdækkede, således at lysindfaldet gradvist bliver reduceret, til kun 10% af lyset trænger igennem til planten. Dette gør at klorofyldannelsen og opkoncentrationen af næringstofferne i bladene bliver forstærket, og matcha teen får sin intensive aromatiske smag.

  Matcha te stammer oprindeligt fra Kina, hvor japanerne gennem deres rejser fik inspiration til deres kendte teceremoni. Kina producerer i dag en meget høj kvalitet af Matcha.

  Den kinesiske Matcha har en anden karakter end den japanske. Begge teer har en dyb grøn farve og en tyk konsistens, men den kinesiske Matcha er mere let, og mere blød og rund i smagen, uden bitterhed.


  Én kop Matcha Te svarer til 10 kopper almindelig grøn te.


  Matcha Te er kommet for at blive. Der findes efterhånden ingen der ikke har hørt om de mange gode egenskaber ved denne specielle form for te.

  Normalt brygger man grøn te som et udtræk, hvor næringsstofferne findes i det vand som bladende har trukket i. Mathca te er lidt anderledes, idet pulveret er de rene, grønne blade som er pulveriseret til et meget fint pulver, der opløses i vand. Det betyder altså at du drikker selve bladene, og ikke kun udtrækket.

  Matcha te har derfor en langt højere næringsværdi end almindelig grøn te.  Algaelife´s Matcha Te er Premium Quality!


  Der findes flere forskellige kvaliteter at Matcha Te, lige fra den beste som hedder Premium Quality, også kaldet Seremonial Quality, ned til Food Grade som bruges til madlavning. De lavere kvaliteter er som regel mere bitre, men egner sig fint til bagværk, is, smoothies, juice og lign.

  Når man producerer Matcha Te dækker man de nye forårsskud mere og mere til, for derved at tvinge planterne til at sende flere næringsstoffer op i topskudene. Disse bliver efter 3 - 4 uger høstet, på samme måde som man høster alm. te, bortset fra at man kun plukker de fineste blade. Større og mere udviklede blade, giver en grovere og mere grovkornet te. Efter tøring, bliver stilkene plukket fra bladene, således at man kun har de rene teblade tilbage. Til sidst males teen til et meget fint pulver. Der bruges helt specielle møllesten til dette. Under malingen er det vigtigt at det ikke går for stærkt. Bliver teen malet for hurtigt, kan der dannes varme som ødelægger nogle af aromastofferne i teen.
  Find forhandler

Kosttilskud

 • Algaex

  Algaex Algaex er et kosttilskud for alle, som ønsker at gøre noget for deres helbred. Hvad enten man ønsker et større velbefindende på jobbet, i fritiden eller under rekreation. Algaex indeholder 50% chlorella og 50% spirulina, og kombinerer dermed disse 2 "Superfoods" i én samlet pakke. Både chlorella og spirulina anses for at være super food pga. den store mængde af mange gavnlige næringsstoffer. Ved at kombinere chlorella og spirulina, får man et højt indhold af protein, samt både essentielle og ikke essentielle aminosyrer, i yderst afbalanceret sammensætning. Det talrige indehold af vitaminer og mineraler, og den store mængde af klorofyl, gør Algaex´s store mangfoldighed af næringsstoffer komplet. Mere

 • Fødevareministeriets strategi for kosttilskud

  Fødevareministeriet har taget initiativ til at udarbejde en samlet strategi for kontrol, oplysning og samarbejde mellem Markedet for kosttilskud har igennem de seneste årtier oplevet en betydelig vækst, og forbrugerne i Danmark benytter kosttilskud i større omfang end forbrugere i de fleste andre europæiske lande. Målet er, at forbrugerne skal have den størst mulige tryghed, når de køber kosttilskud i Danmark, og at de har så mange informationer som muligt til at træffe et oplyst valg. Mere

 • info@algaelife.dk