logo

Algaex

 • Til dig som gerne vil have et sundere liv

  Algaex er et kosttilskud for alle, som ønsker at gøre noget for deres helbred. Hvad enten man ønsker et større velbefindende på jobbet, i fritiden eller under rekreation.

  Algaex indeholder 50% chlorella og 50% spirulina, og kombinerer dermed disse 2 "Superfoods" i én samlet pakke.

  Både chlorella og spirulina anses for at være super food pga. den store mængde af mange gavnlige næringsstoffer. Ved at kombinere chlorella og spirulina, får man et højt indhold af protein, samt både essentielle og ikke essentielle aminosyrer, i yderst afbalanceret sammensætning. Det talrige indehold af vitaminer og mineraler, og den store mængde af klorofyl, gør Algaex´s store mangfoldighed af næringsstoffer komplet.


  Den anbefalede daglige dosis er kun 3 gram. Algaex fåes både som pulver og som tabletter.
  Du skal derfor enten have ½ teskefuld blandet i juice, vand eller andet, eller 15 små tabletter.  Ud over, at Algaex er det 'perfekte' kosttilskud, som dækker en stor del af alle kroppens næringsbehov, er det kraftigt immunforsvars-styrkende, meget afgiftende og fantastisk til at understøtte fordøjelsen. 60% af chlorella og spirulina er proteiner i form af aminosyrer. Både chlorella og spirulina indeholder hver især 18 af 22 kendte aminosyrer og anses begge for at være et komplet protein, hvilket betyder, at algerne indeholder de otte essentielle aminosyrer.

  Det er en proteinkilde, som er andre kilder som kød, fisk og æg langt overlegen, fordi disse er sekundære proteiner, dvs. at aminosyrerne allerede er omdannet til protein for at blive til æg og kød. Når vi spiser fødevarer som kød, skal kroppen først nedbryde proteinet i aminosyrer og derefter omdanne dem til de proteiner, kroppen har brug for. Dette er ikke særligt effektivt - og slet ikke så effektivt som simpelthen at indtage aminosyrerne. Menneskekroppen vil danne lange, komplekse kæder af aminosyrer til titusindvis af forskellige proteinstrukturer, som kroppen har brug for for at udføre alle mulige kropsfunktioner. Men hvis blot én enkelt aminosyre mangler, vil der dannes et ufuldstændigt protein, som ikke fungerer ligeså effektivt som et komplet protein. Der findes ikke andre naturlige kilder til protein, som giver så komplet og velafbalanceret en vifte af aminosyrer, som chlorella og spirulina.


  I én pakke Algaex er der til ca. 40 dage.


  Når man køber kosttilskud, er det vigtigt at man køber den bedst mulige kvalitet på markedet. Algaex er fremstillet gennem en unik proces, og er et højkvalitets produkt uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Algaex er dyrket i helt rent, miljømæssigt beskyttet, bjerg mineralvand. Det flyder fra Mt Dawu, det højeste bjerg i det sydlige Taiwan, som ligger i den stærkt beskyttede Kenting National Park. Dette er et miljømæssigt uforurenet område, og badet i konstant sollys. Årlige gennemsnitlige temperatur er omkring 25 grader. Det er det mest ideelle sted for dyrkning af Spirulina og Chlorella.

  Producenten er GMP certificeret, og ISO22000/HACCP registreret.
  De har derforuden Naturland Organic Certification i Tyskland og USDA-NOP organic certification i U.S.A. for både Chlorella and Spirulina.  Algaex indeholder 50% chlorella og 50% spirulina.
  Spirulina indeholder
  Chlorella indeholder  Find forhandler

Mikroalger

 • Spirulina

  Spirulina anses for at være blandt de mest basiske og vitalstof-rigeste næringsmidler overhovedet. Algen er et lille, grønt kraftværk med en imponerende koncentration af næringsstoffer, som ernæringsvidenskab og lægfolk er lige begejstrede for, fordi den indeholder så mange ting, der er uundvæerlige for vores sundhed. Oven i købet i en velafbalanceret blanding af farmakologisk virksomme stoffer med en enestående samlet virkning på den menneskelige organisme. Deriblandt alle essentielle aminosyrer i en profil, som svarer nøjagtigt til menneskekroppens behov. Omega-fedtsyrer findes endda i større mængder end i saltvandsfisk. Desuden tolv af de vigtigste vitaminer, som kroppen har brug for, deriblandt det meget vigtige B12-vitamin. Derudover indeholder spirulina naturligt klorofyl, som næppe findes så koncentreret andre steder, når man ser bort fra chlorella, der indeholder mere klorofyl end noget andet kendt næringsmiddel. Spirulina-brugere rapporterer ikke kun om forbedrede præstationer inden for uddannelse, erhverv og sport, men også om et styrket immunforsvar, afhjælpning af fordøjelsesbesvær eller et harmoniseret blodsukkerniveau. Også sjælen får det bedre, fordi den grønne "power food" øger hjernens ydeevne. lfølge tilbagemeldingerne skærpes opfattelsesevnen, man bliver mere afbalanceret og får en bedre koncentrationsevne. Mere

 • Chlorella

  Chlorella har en bemærkelsesværdig evne til at afgifte kroppen. Den hjælper os med at udskille sundhedsskadelige stoffer, som vi indtager hver dag gennem luften, vandet eller kosten. Deriblandt tungmetaller fra gamle amalgamfyldninger, samt klorerede kulbrinter, pesticider og insekticider. De findes i pølser, bøffer og skinke og i mineralvand, vin, øl, eller frugt og grønsager. Chlorella "opsamler" disse tungmetaller, gør dem mobile og befordrer dem ud af kroppen. Det gør den ikke kun i tarmen, men også i blodbanen og i alle kroppens depoter som for eksempel fedtvævet. Denne "begavelse" skyldes dens høje koncentration at klorofyl og pigment og dens celluloseholdige, robuste cellemembran. I tilgift til sin uforlignelige afgiftningsevne har chlorella-algen en stor portion at B-vitaminkomplekset, som blandt andet er meget vigtigt for optagelsen af aminosyrer i tarmen og deres transport gennem kroppen. Den opretholder immunforsvaret, fremmer sårheling, regulerer tarmfunktionen, sørger for en sund tarmflora og støtter leverens funktion. Videnskaben kalder chlorella-algens omfattende virkningskompleks for "Chlorella Growth Factor", forkortet til CGF. Mere

 • info@algaelife.dk